Моля прочетете внимателно условията. Използването на този уеб сайт означава, че Вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. Kai6ka.bg си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1. Договор за покупко-продажба

Преминаването през процеса на поръчка на kai6ka.bg има силата­ ­на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се­ съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Поръчки”, видимо на екрана ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по своята поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

2. Право на отказ и връщане на стоката

Като клиент, когото ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 дни от получаване на доставката, в случай, че стоките не са използвани, цялостта на опаковката не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При получаване на пратката, моля проверете съответствието на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките договорът за покупко-продажба се прекратява и Вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени обратно. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от Вас.

3. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП, ние Ви предоставяме свободно следната информация:

Име и адрес на собственика: “Бранд Енерджи”ЕООД,гр.Свищов

Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт

Показаната цена е в лева и включва ДДС

Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Доставка”

Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас

Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

4. Ограничение на отговорността

Kai6ka.bg, нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването Ви по време на пазаруване. Въпреки че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Kai6ka.bg не може да поема отговорност за неточна информация.

5. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

Препратките към други сайтове са единствено и само за Ваше удобство. Kai6ka.bg не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

6. Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Kai6ka.bg има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

7. Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт, са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си.

8. Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката.

Поверителност

Скъпи клиенти,

Ние ценим вашето доверие и се стараем да направим вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

Каква информация събираме и как я използваме?

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, имейл адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме имейл съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции.

Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност.

Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Уведомяване за промени

Kai6ka.bg си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.

Вашата парола

Ние предлагаме специална услуга в случай, че забравите паролата си. В горната част на екрана Вие виждате линка „Забравена парола”. Просто го натиснете и ние ще изпратим Вашата парола на имейл адреса ви.

9.Доставка

Доставката на продукти от нашият магазин се извършва с куриер на СПИДИв рамките на три до пет работни дни,считани от датата на поръчката!Изключение правят изделията,които са изчерпани и изделията по поръчка,като тяхното време за изработка и доставка се уговаря предварително!

Ако доставката е до офис на „СПИДИ“,моля напишете кой е удобният за Вас офис в каре „Бележки към поръчката“,което се намира на страницата за попълване на адреса за доставка,в противен случай пратката ще бъде пратена до Централен офис на „СПИДИ“ във Вашето населено място.

Цената за доставка е според тарифата на СПИДИ! До офис на куриера цената е около 5-6 лв.,а цената за доставка до адрес е около 8-9 лв.!

При поръчка над 150лв.,доставката до офис на СПИДИ е за наша сметка!

Безплатната доставка не важи при изработка на изделия по поръчка или модел на клиента!

Shopping Cart
Scroll to Top